Lähtökuumotusta

Siltä vaan kovasti näyttää, että meikä mandoliini tosiaan istuu noin 4 kuukauden päästä lentokoneessa matkalla Pekingiin! Aika hassu ajatus, että kohta sitä asuu n. 10 kk jossain ihan muualla kun Suomessa.

Puistossa lattiat saattavat olla märkiä. 
Tiistaina tuli liikkuvuuspalveluilta viestiä, että Pekingin yliopisto oli vahvistanut hakemukseni olevan kunnossa ja koulun aloituspäiväkin jo ilmoitettiin. Online järjestelmäänkin olivat jo merkanneet hakemuksen statukseksi mystisen "arrived at school". Laitoin kyselyä mikä päivä kampukselle saa saapua. Teki mieli jo samantien alkaa varailemaan lentoja! Maltoin kuitenkin lopulta, ja ainoastaan selvittelin millainen lippu olisi järkevin ja tarkkailin hintoja. Näyttää siltä että vaikka ottaisi lipun, jonka päivämäärää saa muuttaa, edestakaisin pääsee paljon luultua halvemmalla. Katsotaan, josko jopa toiseen Beidaahan lähtijän kanssa eksyttäisiin samaan lentokoneeseen.

Ehkä malttaminen on siinäkin mielessä ihan hyvä, että jos tuleekin vielä jotain yllätyksiä tuon koulun alun kanssa. Juurikin muisteltiin tänään viime kesäisen seurueen kanssa miten koko Peking tuntui olevan yhtä suurta yllätysnakkia. Tiedonkulku tuntui muutenkin välillä aika kömpelöltä. Varmaankin parempi vain toivoa virallisten orientaatio tietojen tulevan pian. Onhan tässä toki muutakin järjesteltävää, vakuutukset, tavarat pitää saada varastoon, loput rokotukset ja viisumi kuumotukset.




Kommentit