Kamat kasaan!


Huhhuh. Olipa kuulkaa aikamoista vilskettä pari viikkoa. Joka päivälle oli sattunut tapahtumaa ja ihmisten tapaamisia, siihen päälle vielä kahteen pinoon pakkailu ja tavaroiden läpikäynti. Pesukoneen kuivaksi saanti ei myöskään ollut ihan niin yksinkertaista kuin olisi luullut. Ei ehkä ihme, että nyt väsyttää.

Eilen vietiin yhteisvarastoon tavaroita poikakaverin ja erään kolmannen opiskelijan kanssa. Tällainen varasto muuttaminen ei sinänsä ole mulle haasteellista, koska olen toiminut muutaman tuotantokauden järjestäjänä Pienessä Pintaremontissa sekä Pienessä Mökkiremontissa. Pakettiautoja ja varastokoppeja on tullut tetristeltyä täyteen siis ennenkin, mutta ilman säätämistä ei tällä(kään) muuttoreissulla päästy. Ensimmäinen varasto oli liian pieni, ja sitten siitä aiheutuvan sählingin takia jouduttiin ottamaan lisäaikaa pakuun. Lopulta kuitenkin oli kaikki kamat oikeassa paikassa, ja nyt pitäisi vaan pakata Kiinaan mukaan lähtevät tavarat pakaaseihin. 

Tai muutamia pikku ostoksia, kuten turvalliset särkylääkkeet ja kahvipaketti vielä uupuu. Sain tänään Japaniin lähtijältä hyvän vinkin kylmällä vedellä pesevien pesukoneiden varalle. Ostin matkaani piparmintun hajuista pyykkietikkaa! Nyt ei länkkärihiki toivottavasti jää vaatteisiin haisemaan. 

Saatiin myös Poikkeuksellinen Maailmanmatkaajamme pariksi päiväksi Helsinkiin ennen meidän muiden lähtöä. Hassua, miten tuntuu, ettei kukaan ollutkaan poissa, saatikka että joku olisi pian lähdössä. Jotenkin kaikki istui meidän kaveripiirissä paikalleen ihan niin kuin ennenkin ja toivon että näin on tulevaisuudessakin. Perustettiin kollektiivinen vaihtoblogikin, ja ensimmäinen meistä kirjoittajista tosiaan lähti tänään kohti Soulia. 

Käytiin Topeliassa Karavaanin Kahvihuoneella kärkkymässä kahvia. 

Koska kahvinkeitin on jo pakattu varastoon, pitää nämä muutamat viimeiset päivät selvitä ilman kahvia kotona. Oltiin eilen pelaamassa PoGoa viimeistä, se kun ei toimi Kiinassa, ja ajateltiin poiketa kahvihuoneella Topeliassa kahvilla. Se oli kuitenkin loppu! Maanantaina käyn vielä tsekkaamassa uudet fuksit ja moikkaamassa ihmisiä, ettei tarvi tyhjässä kämpässä keinua edestakaisin odottamassa lentoa, niin sillon toivon mukaan saa jo sumppia. 

Oma lähtöni on siis maanantaina ja koska Beida olikin aikaistanut päivää, jolloin dormeihin saa saapua, olen toivottavasti… keskiviikkona jo majoittumassa pidempiaikaisesti uuteen kotiini. Seuraavaan kertaan siis, jos VPN pelittää.

Kommentit

  1. Oikein mukavaa matkaa! Toivottavasti kaikki sujuu mahdollisimman mallikkaasti. ;) Innolla odotan, että millaisiin seikkailuihin pääset mukaan! Tämä lisää mukavasti jännitystä omasta tulevasta vaihdosta. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sunkin vaihto sujuu hyvin :). Minne päin olet lähdössä?

      Poista

Lähetä kommentti